Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Libia

Proprietate de vânzare în Libia

Libia este statul din Africa de Nord. Libia ocupă partea centrală a Africii de Nord, cu vedere la Marea Mediterană din jurul Golfului Sirte, este a patra țară din Africa, cea de-a șaptesprezecea a lumii. Se învecinează la nord-vest cu Tunisia, la vest cu Algeria, la sud cu Niger și Ciad, la sud-est cu Sudan, la est cu Egiptul.

 Economia Libiei depinde de industria petrolieră, dar de-a lungul anilor economia și piața imobiliară au fost influențate de unele politici ale guvernului libian și de legislația care împiedică proprietatea în scopuri de leasing.

Această situație și instabilitatea persistentă de după revoluție au dus la teama investitorilor care au dificultăți în a cumpăra proprietăți de vânzare în Libia.

După revoluție, piețele imobiliare s-au trezit dezordonate, deoarece mulți foști proprietari de terenuri confiscate s-au întors la presiunea reformei legilor privind proprietățile și au cerut despăgubiri.

Dezvoltarea sectorului financiar al Libiei a rămas stagnată din cauza instabilității Libiei, deci astăzi este deosebit de dificil, în special pentru venituri mici sau pentru debitori mici, de a accesa finanțarea locuințelor și, uneori, pare imposibil să cumpărați proprietăți în vânzare în Libia.

În ciuda acestei situații neatractive, în special în capitala investitorilor din Tripoli, este probabil să caute proprietăți de vânzare în Libia

În ceea ce privește zonele din Tripoli cele mai bune cartiere pentru a căuta proprietăți de vânzare sunt cartierele Ben Ashour, Nofleen și Zawiat Dahmani. Aici prețurile sunt mai mari aici și proprietățile de vânzare sunt în general situate într-o poziție centrală, lângă ambasade și reședințe străine, dar și în spitale și clinici private, precum și cele mai bune școli.

 

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți de vânzare mai mult pentru utilizare turistică, cu o grădină și mai mult spațiu, atunci cartierele Serraj și Janzour sunt cele mai bune. Printre proprietățile de vânzare puteți găsi vile spațioase cu grădini, peluze și chiar piscine.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 22066

DE VÂNZARE Vilă, Libia, Tripoli, عين زارة, بير الأسطى ميلاد/ مدرسة عبد المنعم رياض

265,361.50RON
DE VÂNZARE
Vilă

520 m²
vila de vanzare
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB